Trainingsfilosofie Oh Norman™ - eigentijds en tijdloos

Onze Trainingsfilosofie

oh norman sales training multinationals

​Eigentijds en tijdloos

De uitgekiende trainingsfilosofie van Oh Norman™ zorgt ervoor dat salesmedewerkers vanuit een eenduidige aanpak worden getraind en beter gaan presteren. Deze trainer onafhankelijke aanpak is ‘simpel en overzichtelijk en leert verkopers en accountmanagers de juiste vragen te stellen, te luisteren en verbinding te maken. Op adviserende, assertieve en empathische wijze leert men de werkelijke behoefte te achterhalen van de klant om tot het juiste verkoopresultaat te komen.
Onze aanpak is succesvol, omdat we jarenlange implementatie-ervaring, onderzoek en analyses in uw organisatie brengen.

De Oh Norman™ filosofie bevat de volgende elementen:

  • Onze trainingsmodules richten zich op de kerncompetenties van commerciële gespreksvaardigheden.
  • Alle modules zijn onderverdeeld in individuele sessies met didactische elementen als; lezen, horen, zien, doen, uitdagen, evalueren en spel
  • Het ontwerp van onze modules is attractief, praktijkgericht en eenvoudig in het gebruik door uw geaccrediteerde trainer, manager of door een van onze trainers.

Onze modules bestaan uit:

  • Sessie werkboeken / muurposters met de trainings roadmap / digitale infographics
  • Uitgebreid videomateriaal en een "leaders guide" ter ondersteuning van uw manager of trainer
  • "Oh Norman™ Diary” en "Sequel" boekje als ondersteunend leesvoer.
  • On-line sales test  (Module 1 & 2)

Het resultaat

De trainingsfilosofie van Oh Norman™ Benelux, met een doorlopend ontwikkelingsproces, geeft uw organisatie een hulpmiddel en een strategie om uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen en behoeften te bereiken.

De foto toont een screenshot van onze "sales persona" Norman Getit en zijn klant John Thorow uit de video van de eerste trainingsmodule.

trainingsfilosofie oh norman

Oh Norman™ levert u winstgevende omzetgroei, het versterkt de band tussen medewerkers onderling en verhoogt het vertrouwen in het management.