Verkooptraining - uw voordelen - Oh Norman

Verkooptraining - uw voordeel

De Oh Norman™ verkooptrainingen zijn zeer succesvol, omdat het voor u en uw organisatie vele voordelen en resultaat oplevert!

Waarom?
Oh Norman™ wordt wereldwijd gebruikt voor elk type en formaat bedrijf in vele branches en is beschikbaar in vele talen voor vele culturen.

Train - de Trainer

Oh Norman™ is uitermate geschikt als “Train de Trainer” programma. Zo kan u de gehele organisatie (wereldwijd) op verschillende niveaus en op dezelfde manier effectief trainen. Daardoor creëert Oh Norman™ uw eigen bedrijfsspecifieke verkooptaal en verkoopcultuur.
De fundamentele communicatievaardigheden verbeteren sterk. Oh Norman™ verhoogt het vertrouwen tussen medewerkers onderling en versterkt de band met de manager.

​Didactisch en bewezen

Alle getrainde (verkoop) medewerkers hebben na het volgen van de training dezelfde professionele communicatievaardigheden, dankzij onze didactische trainingsmethode (lezen, horen, zien, spel, doen en coaching) en de ervaren gecertificeerde Oh-Norman trainers (intern of extern).

​Onze trainingen zijn al meer dan 20 jaar zeer effectief. Vele grote (internationale) bedrijven passen Oh Norman al jaren succesvol toe.

Onze methodiek resulteert in een nieuwe, duurzame klantgerichte bedrijfscultuur binnen uw organisatie, wereldwijd.

ervaring kwaliteit oh norman

​Modulair programma

​Geen dubbele trainingen door de nauwkeurig op elkaar afgestemde modules. Bovendien kan nieuw personeel snel volgens dezelfde methode bijgeschoold worden. De verschillende modules uit ons programma zijn uitdagend, pragmatisch en eenvoudig te gebruiken.

​Kwaliteit

​​Gedurende de uitrol van de trainingen doordringen de nieuwe vaardigheden de structuur van uw organisatie en stellen u in staat beter gekwalificeerde medewerkers aan te trekken

​Minder kosten - meer resultaat

​Met ons programma verlaagt u de investering in trainingen en externe trainers, het versterkt de band tussen medewerkers onderling en verhoogt het vertrouwen in het management. U meet een hogere klanttevredenheid, terwijl u meer omzet en winst boekt.